İçeriğe geç

Hakkımızda

ÖZÜÇLER SÜT 1995 yılında Kuttusü UĞUR tarafından kurularak, Süt Sektörüne giriş yapmıştır.. Firmamız ÖZÜÇLER SÜT 2000 m2 kapalı alan ve 20.000 m2 açık alan olmak üzere toplam 22.000 m2 alan üzerine kurulmuştur.

ÖZÜÇLER SÜT sürekli  ürün portföyünü artırmakla beraber Kaliteli Süt = Kaliteli Ürün anlayışı ile firmamıza ait 6 adet Süt toplama merkezimizde sabah akşam sütleri toplanarak tesislerimize ulaşmasını sağlamaktadır. Günlük işleme kapasitesi 90 ton süt olarak belirlenen firmamız 40 ton sütü mamül hale getirerek 20 çeşit peynir imal edip tüm müşterilerine ulaştırmakla beraber, müşteri memnuniyetini öncelik kabul ederek, standartlara uygun, hijyenik ortamlarda üretip sunmaktadır.

ÖZÜÇLER SÜT;  Bu anlamda ISO 22000:2005 Gıda güvenliği sertifikası ve HACCP belgelerini almıştır. Ürün izlenebilirliği, ÖZÜÇLER SÜT olarak üzerinde en fazla durduğumuz unsurdur. Entegrasyon sistemimiz ile “Sağımdan Çatala” kadar tüm ürün izlenebilirliğini müşterilerimize garanti etmekteyiz.

ÜRÜN ÇEŞiTLERiMiZ

ÖZÜÇLER SÜT olarak, bugüne kadar peynir ve peynir çeşitleri üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Taze beyaz peynir, Olgunlaştırılmış Beyaz Peynir, Köy tipi beyaz peynir, Lor peyniri, Kaşar peynir, Dil Peynir, Kolot peyniri, Tulum peyniri, Çörek otlu tulum , Bez tulumu, Sıkma peyniri, örgü, Dil, Çeçil peyniri, Tel peyniri üretmekteyiz. Bunların yanında , kahvaltılık tereyağı ve krema üretmekteyiz.